Gasztronómia

Gasztronómia

Gasztro & bor

Szállodánk gasztronómiai kínálata az ízek egyensúlyáról szól, arról, hogy a nálunk töltött idő a lelassulásról és a harmóniáról szólhasson. Francia bistro stílusú éttermünk kínálata az érzékekre hat, ahol engedhetünk a gasztronómia csábításának.

Helyi termelőktől, ökológiai gazdálkodásokból származó prémium és tiszta minőségű alapanyagokkal főzünk. Grill fogások fatüzelésű Josper grillünkből, nápolyi stílusú pizzák saját pizzakemencénkből, egészségtudatos, vegán, laktózmentes, gluténmentes ételek.
 

Deliciosa étterem

Minden vendégünk egy újabb ok az alkotásra, ahogy minden fogás egy meghívó egy új, közös kalandra.
A Deliciosa bizalmába fogad mindenkit, akinek fontos, hogy intolerancia, vagy speciális étrend követése mellett is emlékezetes éttermi élményben legyen része. 

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a legmagasabb színvonalú gasztronómiai élmény biztosítása érdekében a vacsora minden esetben asztalfoglaláshoz kötött. Foglalásukat legkésőbb 16:00-ig leadhatják személyesen a recepción vagy az étteremben, illetve a hello@vinifera.hu e-mail címen, és a 06 87 866 000-s telefonszámon. 

A' la carte étlapunk
  Vacsora étlapunk

 

Ambrosia Borbár

Az istenek itala, az örök fiatalság kulcsa.

A világ kiváló borainak bemutatása mellett a legnagyobb szerepet a régió elismert pincéi kapják. Nemcsak különböző snackeket és tapasokat, hanem Somelier által ajánlott italritkaságokat kóstolhat.
Bor alapú signature koktéljaink, szőlő alapú röviditalaink a különlegességek élvezetére helyezik a fő hangsúlyt.

 

Essentia bár

Essentia Bárunkban az egészséges életmódot támogató, frissítőket, superfoodokat, salátákat és klasszikus street food ételeket kínálunk.
Friss gyümölcsökből és zöldségekből készített alkoholmentes, házi készítésű koktéljaink, minőségi gyógyteáink méltó lezárásai egy-egy kezelésnek. 

Vinifera magazin

Értesüljön híreinkről, aktuális csomagajánlatainkról, programajánlatainkról elsőkézből!
Cookie Accepting
Rendezvényhelyszínt keres? Kérje ajánlatunkat!