Konferencia helyszín Balatonfüred

A TÖKÉLETES KONFERENCIA HELYSZÍN BALATONFÜREDEN, AZ ÉSZAKI PART SZÍVÉBEN

A konferenciaturizmus az egyik legdinamikusabban fejlődő ága a turizmusnak. Rengeteg magyar és külföldi résztvevőt vonzanak a színvonalas hazai konferencia helyszínek. Különösképpen igaz ez a konferencia hotelekre, amelyek a rendezvényszervezéshez tartozó szolgáltatások teljes skáláját kínálják. A Balaton környékén, különösen Balatonfüreden, igencsak szűkös a választék a konferencia helyszínek tekintetében.

Ezt a hiánypótló szerepet tölti be a teljeskörű, exkluzív szolgáltatás csomagot nyújtó HOTEL VINIFERA WINE&SPA. Nem véletlen, hogy az 5 csillag superior minősítéssel rendelkező hotelt Balatonfüred egyik legnívósabb luxusszállodájaként tartják számon! Ebből kifolyólag nemcsak alkalmas, hanem tökéletes választás, ha az ideális konferencia helyszínt keressük! 
 

Exkluzív ajánlatkérés konferenciára

Konferencia

A konferencia magasabb pozícióban lévő személyek összejövetele, mely egy üzleti megbeszélésnél komolyabb ám egy kongresszusnál kisebb volumenű rendezvény. A konferencia keretein belül egyes csoportok, szervezetek, testületek  egy adott helszínen néhány téma megvitatására gyűlnek össze.
Az eseményt megelőző időszakban a résztvevőket alaposan tájékoztatják a megvitatandó kérdésekről és azok részleteiről. A cél, hogy a rendezvény végére a felek konszenzusra jussanak és kialakítsanak egy közös, mindenki által támogatott és elfogadott álláspontot. 
A létszámszempontjából akkor tekinthető egy rendezvény konferenciának, ha  maximum 50 fő vesz részt rajta.

AZ IDEÁLIS KONFERENCIA HELYSZÍN ÉS A SZERVEZÉS FOLYAMATA

Milyen a jó konferencia helyszín? Konferenciát szervezni rendkívül komplex feladat, rengeteg a teendő és ügyelni kell rá, hogy minden apró részlet tökéletesen passzoljon. Ide tartozik többek között a konferencia terem befogadó képessége, infrastruktúrája, illetve az egyéb szolgáltatások lehetősége is.

Éppen ezért érdemes a konferencia megszervezését a hotel személyzetére bízni, akik minden szükséges részletet elrendeznek a megrendelő igényeihez igazodva. A HOTEL VINIFERA WINE&SPA luxusszállodához méltóan a tervezési folyamattól a lebonyolításig személyre szabottan szervezi meg az adott konferenciát. Így a rendezvény vendégeinek nincs más dolga, részt venni az eseményeken és a kikapcsolódásra összpontosítani. 


Konferencia helyszín extrákkal 

Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a balatonfüredi hotel rendelkezik egyéb szolgáltatásokkal is, melyek még színvonalasabbá teszik a rendezvényt, és felejthetetlen élmény nyújtanak minden résztvevő számára. A Wellness&Spa részleg valódi felüdülést jelent egy hosszú, és fárasztó nap után. A kül-és beltéri medencék, a szaunavilág, aromakabin, pezsgőfürdő és a jól felszerelt fitness terem mind nyitva áll a konferenciára érkezők számára.

A Balaton közelsége, Balatonfüred romantikus és elegáns atmoszférája még vonzóbbá teszik a hotelt, mint konferencia helyszínt. Ezáltal a hely nemcsak illik az adott cég arculatába és képviseli az adott márkát, hanem maximalizálja a részvételi hajlandóságot is . 

Konferencia helyszín személyre szabottan

Amennyiben többnapos rendezvényről van szó, mindenképpen szálláshellyel összekötött teremre van szükség. A konferencia helyszínt és a hotel méretét illetően a résztvevők száma és igénye lesz a mérvadó. A Hotel Vinifera Wine & Spa***** minden elemében a vendégekre összpontosít. 

A modern, elegáns belő tér

A hely 2 konferencia teremmel rendelkezik. Az egyik 100 négyzetméter, a másik pedig 118 négyzetméteres helyiség, melyek szükség esetén egybenyithatók. Így nagyobb volumenű rendezvényes esetén is kényelmesen elférhetnek a résztvevők, miközben mindent jól látnak és hallanak. Balatonfüred 5 csillagos hoteleként a kifinomult és elegáns belső terek lehetőséget biztosítanak a kényelemre és a kikapcsolódásra.  

A három épületszárny összesen 111 szobájának köszönhetően igen nagy befogadóképességgel rendelkezik, így az igényes és színvonalas szállással biztosan nem lesz gondunk. A szobák és lakosztályok erkélye a balatonfüredi dombokra, a gyönyörű városra és Balaton keleti medencéjére nyílik. Így a konferenciát résztvevőinek nyugodt estéjét lenyűgöző panorámával fűszerezi meg.  
 

ADOTT A KONFERENCIA IDŐPONTJA. VAJON LESZ-E MÉG SZABAD HELY?

Az időpont kiválasztása esszenciális része a konferencia szervezés folyamatának. Azt gondolhatnánk, hogy a Balaton környéki hotelek csupán a nyári pezsgés időszakában üzelmek. Ez azonban koránt sincs így! Ugyanis Balatonfüred 5 csillagos luxusszállodája egész évben tárt kapukkal várja vendégeit. A HOTEL VINIFERA tehát nemcsak a főszezonban biztosít kifogástalan konferencia helyszínt. Abból kifolyólag, hogy az utószezonban, illetve tél és tavasz idején alacsonyabb létszámban szállnak meg a helyen, lehetőség nyílik nagyobb volumenű és hosszabb rendezvények megszervezésére is. 


EXKLUZÍV SZOLGÁLTATÁSOK AZ EXTRA KÉNYELEMÉRT  

Ehhez fontos felmérni a résztvevők igényeit, illetve a konferencia időtartamát. Egy több napos, vagy hosszúra nyúló rendezvény esetében érdemes lehetőséget teremteni a rekreációra és a feltöltődésre a fárasztó nap(ok) után. A HOTEL VINIFERA WINE&SPA wellness és SPA szolgáltatásai minden korosztály igényeit kielégítik. A közel 2000 négyzetméternyi terület maga a feltöltődés szigete! Többek között 4 beltéri és 4 kültéri medence felnőtteknek, pezsgőfürdő, gőzkabin, szaunavilág, aroma kabin és sószoba áll a konferencia vendégeinek rendelkezésére.

Az egészségtudatos vendégek és a sportolás hívei egy jól felszerelt fitness teremben hódolhatnak hobbijuknak, vagy egyszerűen csak átmozgathatják elgémberedett tagjaikat. 
Ajánlatkérés most


A KONFERENCIA HELYSZÍN INFRASTRUKTÚRÁJA, FELSZERETLTSÉGE

Egy konferencia esetében kiemelt szempont, hogy milyen az adott hely technikai felszereltsége, hiszen egy ilyen rendezvényen többféle eszközre is szükség lehet, úgy, mint kivetítő, hangosítás, esetleg fénytechnika. A Balaton-felvidéki HOTEL VINIFERA ebben is kiemelkedő teljesítményt nyújt. A beépített hangosítás és a mikrofonok tökéletes akusztikát kölcsönöznek a konferencia teremnek. A modern irodatechnika, a projektor, vetítővászon és a flipchart biztosítja az esemény zavartalan és hatékony lebonyolítását. Továbbá lehetőség van igénybe venni a videókonferencia szolgáltatást is, amennyiben valaki nem tudna személyesen részt venni a rendezvényen. A pulpitus, a dobogó, és a színpad tovább színesíti a szervezhető rendezvények kínálatát.  
 

BALATONI KONFERENCIA HELYSZÍN KULINÁRIS ÉLVEZETEKKEL EGYBEKÖTVE

Megelégednénk egy egyszerű büfés vagy svédasztalos vacsorával? Vagy inkább egy hangulatos és elegáns gálavacsorával szeretnénk kedveskedni a résztvevőknek egy finom pohár bor kíséretében? Egy kisebb szálloda csak alapvető catering szolgáltatásokat tud nyújtani. Azonban a HOTEL VINIFERA WINE&SPA-ban mindenre gondolnak. Ugyanis balatonfüredi 5 csillagos superior luxusszálloda nemcsak ideális konferencia helyszínt biztosít, hanem borhotelként is működik. Ebből kifolyólag kimagasló minőségű gasztronómiai élményt is nyújt. 

Catering avagy utánozhatatlan gasztronómiai élmény

A Balaton környékéről, helyi és ökológiai gazdálkodásból származó prémium minőségű alapanyagokkal készülnek ízletes fogásaik. Ehhez a Balaton-felvidék és Európa leghíresebb és legkiválóbb borait szolgálják fel. A HOTEL VINIFERA WINE&SPA séfje minden egyes konferenciára egyedi ételkínálattal készül, figyelembe véve az esetleges étel érzékenységet speciális étkezési igényeket. Így a bőséges kínálatból az egészségtudatos és ételérzékeny vendégek is találhatnak kedvükre való, vegetáriánus, vegán, laktóz-és gluténmentes fogásokat! Ezen felül a konferenciára, csapatépítőre érkező vendégeknek, különleges, tematikus kávészünetek széles választékát kínálják. 
 


KONFERENCIA VAGY NYARALÁS?VAGY MINDKETTŐ?

Ha már a Balaton-felvidék szívét, Balatonfüredet választottuk konferencia helyszínnek, akkor érdemes elmerülni a környék látnivalóiban is. Legyen éppen forró nyár, vagy éppen zord tél, a Magyar Tenger mindig felejthetetlen élményt nyújt. Akár a konferenciák után, akár 2 előadás között érdemes egy kellemes sétát tenni a híres Tagore sétányon. Az esti kivilágítás még hangulatosabbá varázsolja az itt eltöltött időt. Egy fárasztó előadás után felüdülés elmenni vitorlázni és a Balaton vizéről végig nézni a naplementét. Természetesen a nyári szezonban vétek kihagyni a csobbanást a nagy forróságban!

Ha még mindig keressük az ideális konferencia helyszínt…  

Összefoglalva a fent leírtakat, a Hotel Viniferánál nem is találhatnánk alkalmasabb helyszín egy színvonalas konferencia lebonyolítására! A kedves és segítőkész személyzet mindig a vendégek rendelkezésére áll. Az alkalmazottak készségesen segítenek elrendezni minden ügyet az igényekhez mérten. A páratlan gasztronómiai élményt nyújtó vacsorák és tematikus kávé szünetek újra és újra visszacsábítják a konferencia vendégeit.  
Konferenciát szervezek

Vinifera magazin

Értesüljön híreinkről, aktuális csomagajánlatainkról, programajánlatainkról elsőkézből!
Cookie Accepting
Rendezvényhelyszínt keres? Kérje ajánlatunkat!