ADRIENNE FELLER Holisztikus szemléletű Szépség Napok

A SPA-csomagokat azoknak ajánljuk, akik örömmel vesznek részt egy többlépcsős kezeléssorozatban, mely során a kezelések egymásra épülve szolgálják a teljes megújulást és szépülést.

„Freedom” Szépség Napok

A kezelést egy méregtelenítő, tisztító testmasszázzsal kezdjük, mely támogatja a testi és lelki elengedési folyamatokat. Ezt követi egy kényeztető, drágaköves masszázzsal egybekötött szépítő arckezelés a damaszkuszi rózsa kivonatával.

Ára: 80 000 Ft / csomag.

„Satori” Szépség Napok

Ahogy egy tavaszi eső után a vízcsepp lassan lehull a levélről... ebbe a pillanatba hív a Satori. Az első kezelés egy mélyrelaxációs masszázs, ami testben és lélekben is megteremti a flow élményt. Ezt követi a Madame Butterfly különleges koncepciója, melyben a dekoltázs, a vállak és az arc egyedi technikával történő intenzív masszázsa ötvöződik gyöngéd, finom érintésekkel, valamint olyan komplex hatóanyagokkal, mint a bőrfeszesítő hyaluron szérum és az antioxidáns matcha kivonat.

Ára: 105 000 Ft / csomag.

„Shine of Queen” Szépség Napok

Az ADRIENNE FELLER kezelések koronaékszere. Egy mennyekig repítő rózsás fürdőt követően, az egész testet áramlásba hozzuk cédrus- és rozmaring illóolajokkal fűszerezett meleg olajos masszázzsal. A második napon illóolajos testbedörzsölés és fiatalító luxus arckezelés következik rózsakvarccal és damaszkuszi rózsával. A harmadik napon az ADRIENNE FELLER kezelések királynőjét, a Shine Beauty Ritualt élvezheti, a mesés luxusrituálét, melyben megpihen a lélek és ragyogóvá válik a bőr. Az olasz szalmagyopár, a tömjén és a damaszkuszi rózsa a speciális technikával ötvözve egyedülálló összhangot teremt. A kezelés fokozza a kollagéntermelést és optimalizálja a sejtek megújulási képességét.

Ára: 175 000 Ft / csomag.

Hűségprogram

Tapasztalja meg a tökéletes kikapcsolódást és élvezze a különleges ajánlatokat.
Csatlakozom

ADRIENNE FELLER Szépség Napok

Tovább
Exkluzív
ajánlatok