Wellness & SPA házirend

Wellness & SPA házirend

Wellness & SPA házirend

1. A házirend rendelkezései vendégeink belépésükkel, önmagukra nézve kötelező érvényűnek ismerik el.
2. Megkérjük vendégeinket, hogy a SPA és wellnessrészleg területére kizárólag szállodai fürdőköntösben vagy szabadidő ruhában és gumitalpú szobai vagy fürdőpapucsban lépjenek be.
3. Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát, hangoskodással ne zavarják.
4. Szolgáltatásainkat vendégeink saját felelősségükre vehetik igénybe.
5. Nyitvatartás:
Medence tér: 8:00-20:00
Szaunavilág: 7:00-19:00
SPA recepció: 10:00-18:00

Egyéb időszakokban a wellness nem látogatható. Az üzemidőt a szálloda vezetősége indokolt esetben (vihar, műszaki hiba stb.) egyoldalúan megváltoztathatja.

6. 16 éven alatti vendégeink a SPA és wellnessrészlegen, valamint a fitneszteremben kizárólag szülői felügyelettel tartózkodhatnak.

7. A szaunába való belépés csak 18 éven felüli vendégeink számára engedélyezett.
8. A gyermek játszószobában kizárólag 14 év alatti gyermekek tartózkodhatnak szülői felügyelettel.
9. Szaunarészlegünk textilmentes csendes zóna, kizárólag 18 év feletti vendégeink részére látogatható.
10. SPA kezeléseinket kizárólag 18 éven felüli vendégeink vehetik igénybe.
11. Fürdőszolgáltatást 0-6 év közötti gyermekek, valamint úszni nem tudó 16 év alatti vendégeink, kizárólag a számukra fenntartott bel, - illetve kültéri gyermekmedencében, szülői felügyelet mellett, annak felelősségére vehetik igénybe. Kisgyermekek részére a vízálló úszópelenka és azon felül úszónadrág használata kötelező.
12. Lázas, fertőző vagy bőrbetegségben szenvedő, nyílt sebbel vagy sérüléssel rendelkező, ittas, kábítószer vagy más bódító hatású gyógyszer hatása alatt álló vendégek nem vehetik igénybe a SPA és wellnessrészleg szolgáltatásait.
13. Dohányzás csak az arra kijelölt helyen megengedett. Ételt és italt fogyasztani kizárólag a wellness bárban és a kültéri teraszokon engedélyezett.
14. A medencékben ugrálni, kiabálni, labdázni, gumimatracot, búvárszemüveget használni és játékot bevinni a balesetek elkerülése érdekében nem engedett.
15. A fürdőrészleg területére élő állatot behozni TILOS.
(Ez alól kivételt képez a vakvezető kutya a kültéri medencét övező területen).
16. A medencébe lépés előtt zuhany használata minden esetben kötelező.
17. A fürdőrészleg pihenőiben és az öltözőkben elhelyezett értékekért felelősséget nem vállalunk, kérjük értékeiket hagyják a szállodai széfben.
18. Az elsősegélynyújtást a SPA és fürdőrészlegen, képesítéssel rendelkező személyzet végzi. A fürdővendégekért bármilyen baleset esetén a SPA recepciót azonnal tájékoztatni kell. A nem bejelentett balesetre való hivatkozással vendégeinktől utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

A Vinifera SPA és wellness csapatával gondoskodunk vendégeink egészégének és biztonságának érdekében, a vonatkozó rendeletekben meghatározott vízminőség fenntartásáról.

Köszönjük együttműködésüket és kívánunk vendégeinknek kellemes pihenést szállodánkban!

Vinifera magazin

Értesüljön híreinkről, aktuális csomagajánlatainkról, programajánlatainkról elsőkézből!
Cookie Accepting
Rendezvényhelyszínt keres? Kérje ajánlatunkat!