Spa a Hotel Vinifera Wine & Spa***** Superior-ban

Spa a Hotel Vinifera Wine & Spa***** Superior-ban


Spa by Biola

Legyen a természet a kozmetikusa! A szépség természetes intelligenciáját zártuk tégelybe, hogy most Ön is megtapasztalhassa a Dr. Gyovai Viola (PhD) által alkotott biokozmetikumok rendkívüli szépítő hatását! Hotelünkben az arc- és testkezeléseink során a magyar BIOLA Biokozmetikai Kft. kezelés-sorait alkalmazzuk.  


SPA by BIOLA kényeztető szolgáltatásaink 2024. július 15-től elérhetőek hotelünk szállóvendégei részére. A kitűzött időpont előtt Adrienn Feller arc- és testkezelésekkel, rituálékkal várjuk kedves Vendégeinket, amelyekről bővebben IDE kattintva tájékozódhat

 

Miért a BIOLA termékeire esett a választásunk, és miért ajánljuk Önöknek is?

 
  • Termékeik a tudományos bőrgyógyászati, biokémiai eredményeket és a tradicionális, gyógynövényeket alkalmazó szépségápolást ötvözik, támogatva az ember, a természet és a környezet egészségének tudatos megóvását.
     
  •  A BIOLA natúr- és biokozmetikumai is több ízben első helyen végeztek a Tudatos Vásárlók Egyesületének kozmetikumok körében végzett tesztjein.
     
  • Kiemelkedően magas bio hatóanyag tartalmúak; akár 70% növényi alkotót is tartalmazhatnak, ami biztosítja a hatékony, látványos eredményeket, bőrszépítést!
     
  • A gyártás során nem alkalmaznak semmilyen kockázatosabb összetevőket! Kerülik tehát a parabéneket, SLS-t, kőolajszármazékokat, Al-sókat, génmanipulált anyagokat, szintetikus kémiai fényvédőket! Csak biokozmetikumokban megengedett konzerváló anyagokat, természetes szín- és illatanyagokat tartalmaznak, illatukat kizárólag illóolajok és növényi kivonatok adják. A természetesség és hatékonyság mellett a biztonság is elsődleges számukra: nincsenek káros mellékhatások a használat során.

   

Arc- és Testkezelések

  
Arckezeléseinkhez az EVERYOUNG organic luxury skin care - bio- és natúr minősítésű termékeket alkalmazzuk. A termékeket fejlesztő cégvezető toxikológus szakértő valódi kuriózumnak számító gyógynövényeket alkalmazott, melyek a teljesség igénye nélkül - egy-egy kozmetikum, akár 10 különböző növényt is tartalmazhat - az alpesi csukóka, a pórsáfrány, a Peucedanum, az acerola, a baobab. Amellett, hogy e natúr- és biokozmetikumok az egészséges bőrállapotot és a természetes szépséget támogatják, elegáns illatuk luxus érzetet kelt.
 
 A kozmetikumokat az európai COSMOS - kozmetikumokat minősítő – szervezet feltételrendszere szerint készítették. A termékek bőrgyógyászatilag tesztelten biztonságosak. Az itt megadott kezelési soroktól szakmai megítélés alapján - a vendég bőrének állapota függvényében - eltérhetünk.

Testkezeléseinket a Naturissimo termékekkel végezzük. 15-95% a növény tartalmuk, mely növények főként biotermesztésből származnak.  

Vinifera magazin

Értesüljön híreinkről, aktuális csomagajánlatainkról, programajánlatainkról elsőkézből!
Cookie Accepting
Rendezvényhelyszínt keres? Kérje ajánlatunkat!