Érvényes

2024.05.20. - 2024.12.31.

Foglalás

Minimum 2 éjszaka

Kinek?

60 év feletti vendégeinknek

senior vitality

Élvezze senior vendégeinknek járó előnyöket!

Szállodánkban egy helyen találkozik a kulináris élvezet, a testet- lelket kényeztető wellness élmény és a páratlan szépségű Balaton mesés látványa. Ha úgy érzi, ez minden amire vágyik,  nem kell messzire utaznia, nálunk minden adott egy luxus pihenésre, csomagajánlatunk keretein belül most még kedvezőbb feltételek mellett.

Dőljön hátra és élvezze személyre szabott szolgáltatásainkat házon belül, szállodánk személyzete kiemelt figyelemmel fogja megajándékozni. Kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtó partnereink pedig az aktív pihenésről fognak gondoskodni, amennyiben felfedezné a balatoni táj szépségét.

Szállodánk gyermekbarát, hisszük, hogy gyermekeink, unokáink önfeledt nevetése még felejthetetlenebbé teheti pihenésünket. Jöjjön családdal, vagy szökjön el előlük, mi minden korosztály számára a felhőtlen kikapcsolódás és maximális pihenés élményét nyújtjuk.

 

Foglalja le pihenését egy kattintással!

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb időpontot és élvezze csomagajánlatunkkal járó előnyöket!
 

 

további igénybe vehető szolgáltatások

Hotelünk számos további programlehetőséggel és extra szolgáltatásokkal kedveskedik csomagajánlatot foglaló vendégei számára. Élvezze a csomagajánlatokkal járó előnyöket, kérje ajánlatunkat, foglalja le pihenését most.


Vinifera magazin

Értesüljön híreinkről, aktuális csomagajánlatainkról, programajánlatainkról elsőkézből!
Cookie Accepting
Rendezvényhelyszínt keres? Kérje ajánlatunkat!