Balatonfüred luxushotel

A Hotel Vinifera Wine & SPA*****Superior Balatonfüred legújabb luxushotele, ahol mindent megtalálhat, ami egy igazi feltöltődéshez, balatoni kikapcsolódáshoz kell. Olyan színvonalas luxusszolgáltatásokat álmodtunk meg a Balaton partjára, amilyeneket a legjobb külföldi luxus láncok kínálnak. Ha luxushotelt keres Balatonfüred környékén, fedezze fel kényelmes és minden igényt kielégítő szobáinkat és lakosztályainkat!
Balatonfüred luxushotel különleges spa élménnyel

Hotel Vinifera Wine & SPA***** Balatonfüred luxushotele

Balatonfüred az északi part igazi fővárosa, már sok-sok évvel, évtizeddel ezelőtt is az volt. Ha valaki a legjobb, legimpozánsabb települést szeretné választani a Balaton partján, akkor Balatonfüredet kell választania. Nemcsak azért mert rengeteg különleges hely, és programlehetőség van itt, hanem mert Balatonfüred luxushotelekből sem szenved hiányt.  

A Hotel Vinifera Wine & SPA***** Superior megálmodásánál az volt a célunk, hogy a Balaton partja kaphasson végre egy olyan magas igényeket kielégítő luxushotelt, amilyet megérdemel, ahol minden prémium igényt egy helyen ki tudunk elégíteni.  
 

Balatonfüred luxushotele a Hotel Vinifera Wine & SPA***** Superior különleges ajánlatokkal várja a vendégeket. Csomagjainkban olyan luxus szolgáltatásokat gyűjtöttünk össze, amik tökéletes élménnyé teszik a balatonfüredi pihenést –legyen szó romantikus kikapcsolódásról, családi pihenésről, üzleti utazásról, vagy bármi másról.

AJÁNLATAINK  SZOBAFOGLALÁS
    

Balatonfüred luxushotelek

Balatonfüred luxushotelekből nem szenved hiányt, aminek fő oka az, hogy ez a Balaton egyik legkiemelkedőbb desztinációja. Nemcsak a hazai utazók, nyaralni vágyók kedvence, hanem a külföldi turisták körében is nagyon népszerű úti cél. Ezt a hírnevét több dolognak is köszönheti. Balatonfüred Magyarország egyik legrégebbi és legfontosabb fürdővárosa, gazdag történelmi és kulturális hagyományokkal rendelkezik. A város a 19. századi reformkorban is virágzott, és számos épület és emlékhely idézi fel ezt az időszakot, például a Jókai Mór Emlékház. A városban számos lehetőség nyílik vitorlázásra és egyéb vízi sportokra is. Balatonfüred luxushotele vitorlázók, sportolók számára is ideális. A Hotel Vinifera Wine & SPA*****-ban külön edzőteremmel, pihentető wellness kezelésekkel várjuk a sportolókat is!
 

Balatonfüred luxushotel - luxus ételekkel

Balatonfüred az északi parton fekszik, a Balaton-felvidék közelében, ahol nagyon jó borászatok találhatóak. Éppen ezért a gasztronómia valóságos fellegvára ez a hely, éppen ezért Balatonfüred luxushotelei nem is lehetnének igazi luxushotelek gasztronómiai kincsek nélkül. A Hotel Vinifera Wine & SPA*****-ban nagyon odafigyelünk az ételek minőségén túl, az étkezések élményére is. Sommelier kísérte borvacsorákkal, pezsgős reggelikkel, prémium borkóstolókkal várjuk vendégeinket. 
 

Balatonfüred luxushotel – luxus wellness kezelésekkel

A Hotel Vinifera Wine & SPA***** Balatonfüred luxusszálloda kínálatában 2000 négyzetméternyi feltöltődés várja a vendégeket, ahol 4 beltéri és 4 kültéri medence biztosítja a pihenést. A gyermekek számára egy beltéri és egy nyáron elérhető kültéri medence áll rendelkezésre. A szálloda különlegessége a "Csend Órája", amely felnőtt idősávot biztosít a zavartalan pihenéshez. Ezen túl fürdő- és szaunarituálék kínálnak teljes kikapcsolódást, beleértve a sószobát, pezsgőfürdőt, Kneipp taposót, sétazuhanyt, gőzkabint, finn szaunát, aromakabint és infraszaunát. A hűsölni vágyók számára hó és jég áll rendelkezésre. A Hotel Vinifera Wine & SPA***** minden részletében a luxus és a kényelem élményét kínálja Balatonfüred szívében.
 

Balatonfüred luxushotelek milyen szolgáltatásokkal rendelkeznek még?

A luxushotelnek nincsen egyetlen, hivatalos definíciója, azonban általában a következő jellemzők és szolgáltatások megléte szükséges ahhoz, hogy egy szálloda luxusként legyen elismert. Ezek a jellemzők mind a vendégek számára nyújtott élmény, mind az infrastruktúra és a szolgáltatások minősége szempontjából mérvadóak:
  • Kiemelkedő szolgáltatások
  • Kiváló szobák, makulátlan tisztasággal, luxus berendezéssel, stílussal, és kiegészítőkkel
  • Kiemelkedő gasztronómiai élmények
  • Kiemelkedő wellness szolgáltatások, több elérhető wellness kezeléssel
  • Kiemelkedő elhelyezkedés
  • Megfelelő elismerések
A Hotel Vinifera Wine & SPA***** Balatonfüred luxushotele nemcsak az 5 csillagos rangot, hanem a Superior elismerést is megkapta a nemzetközi minősülés során, köszönhetően a kiemelkedően magas szolgáltatásainak, sokszínűségének, és annak, hogy minden vendég elvárását maximálisan ki tudja elégíteni. 
 

Vinifera magazin

Értesüljön híreinkről, aktuális csomagajánlatainkról, programajánlatainkról elsőkézből!
Cookie Accepting
Rendezvényhelyszínt keres? Kérje ajánlatunkat!