Legújabb arcfiatalító kezeléseink – SPA by BIOLA

2024. július 15-től Spa részlegünkön elérhetővé válnak a SPA by BIOLA kényeztető kezelések, amik között több újgenerációs arcfiatalító kezelés is megtalálható. Az alábbiakban ezeket a kezeléseket mutatjuk be egy kicsit részletesebben. 
Arcfiatalító kezelések wellness hotel, Balaton

SPA by BIOLA kezelések

Örömmel jelentjük be a hírt, hogy július 15-től a Hotel Vinifera Wine & SPA*****-ban elérhetővé válnak a Dr. Gyovai Viola (PhD) által alkotott kozmetikumok, és az erre épülő fiatalító, bőrszépítő, frissítő kezelések.

Nem véletlenül választottuk ki ezen kozmetikumokat, és kezeléseket Spa részlegünk központi elemének, hanem azért, mert a legmagasabb szakmai színvonalat képviselik, megbízhatóak, több tesztsorozatban is első helyen végeztek, így bátran merjük Önöknek kedves vendégeinknek is ajánlani. A BIOLA kozmetikumok összetevőinek listájából kimaradt minden kockázatos összetevő, és helyette bio összetevők kerültek bele – figyelembe véve a tudományos bőrgyógyászati, biokémiai, eredményeket, és a hagyományos gyógynövénytani tanításokat is. SPA oldalunkon további részleteket találhat a kozmetikumokról. Amennyiben további kérdései vannak, keresse Spa részlegünk szakértőit!  
 

Milyen arcfiatalító kezeléseink vannak?

Spa részlegünkön 2024. július 15-től több arcfiatalító kezelés is elérhető lesz vendégeik részére. Az alábbiakban ezeket mutatjuk be részletesen!
 

Acerola hidratáló arckezelés 

Ezt a bőrhidratáló arckezelésünket minden vendégünknek ajánljuk. Az acerola és a scutellária bioaktív hatóanyagok segítenek a bőrnek visszanyerni a kiegyensúlyozottságát, egészséges kisugárzását. Az egészséges bőr megőrzésének –és egyben a ráncok megelőzésének is- az alapja a megfelelő hidratáltság fenntartása. Hidratáló kezelésünk nemcsak az arcbőrét teszi szebbé, hanem Önt is feltölti pozitív energiákkal.
 

Acerola hidratáló arcmasszázs

Az acerola masszázs mozdulatokkal történő felvitele még inkább segíti az arc hidratáltabbá tételét, az arcizmok tónusának a fokozását, valamint a felgyűlt stressz oldását. A masszázs után az arc bőre simábbá, puhábbá, valamint fiatalosabbá válik. 
 

Argán rejuvenáló, feszesítő kezelés

Az argánolajnak a nigella olajjal, és mangóval vegyítve kiváló revitalizáló, regeneráló hatása van. Ez a bőrfiatalító kezelése nemcsak a bőr felületét, hanem mélyebb rétegeit is vitalizálja, élettel tölti meg. A feszesítő-lifting masszázs oldja az arcizmok feszültségét is, ennek köszönhetően pedig az arc kisimul, a ráncok mélysége látványosan csökken. 
 

Argán rejuvenáló, feszesítő masszázs

Az argános arcfiatalító kezelésünk során egy úgynevezett lifting masszázzsal juttatjuk a szükséges anyagokat a bőr mélyebben fekvő szöveteibe, hogy az arckontúr vonala emelkedjen, ezzel pedig fiatalosabb legyen az arc.
 

Férfiaknak kifejlesztett arcfiatalító kezelés

A Ginseng age control arckezelés kifejezetten férfiaknak lett kifejlesztve, ami amellett, hogy késlelteti az öregedést, hidratálja, salaktalanítja a bőrt, és még a stressz oldását is elősegíti. Olyan válogatott bio alapanyagok támogatják a bőr frissességét, mint a ginseng, a borsmenta, vagy éppen a grapefruit.
 

Rózsa anti-agening arckezelés – Gua Sha Masszázzsal

Az egyik leghatásosabb arcfiatalító kezelés. Ennek a prémium kezelésnek a során kizárólag  biodinamikus minősítéssel rendelkező kozmetikumok kerülnek felhasználásra. A kezelés a felhasznált kozmetikumok intenzív rejuvenáló hatása és a gua sha rózsa kvarc kővel végzett mozdulatok miatt olyan hatásos. 
 
Spa oldalunkon még több kezelést találhat, vannak kifejezetten érzékeny, problémás bőrre kifejlesztett kezelések, hátmasszázsok, talpmasszázsok, teljes testkezelések, páros masszázsok, és sportmasszázsok is! 
 
SPA KEZELÉSEK 

Vinifera magazin

Értesüljön híreinkről, aktuális csomagajánlatainkról, programajánlatainkról elsőkézből!
Cookie Accepting
Rendezvényhelyszínt keres? Kérje ajánlatunkat!