Adrienn Feller SPA kezelések

Adrienn Feller SPA kezelések

Madeleine arckezelés 50 perc - 35.000,-

Hidratáló, frissítő kezelés, mely segít megőrizni a bőr rugalmasságát és szépségét, energiával tölti meg a bőrt, valamint lazítóan hat testre és lélekre egyaránt. A könnyed, finom érintések a narancsvirág és szantál kivonat erejével ötvözve látványosan megszépítik a bőrt és azonnali puhaságot, fényt adnak a bőrnek.
 

Madame Butterfly szépítő arckezelés 80 perc - 60,000.-

Face-lifting program. A speciális, egyedi technikára épülő kezelés hatására az arc visszanyeri fiatalos tónusát és feszességét. A természetes gyümölcssavak és a rózsa különleges virágesszenciája sejtszinten regenerálják a bőrt.
 

Rose de Luxe arckezelés 70 perc - 50.000,-

A ROSE De LUXE KEZELÉS során a rózsa évezredeken át bizonyított szépítő erejét és éltető olaját használjuk. A kezelés során használt rózsakvarc és hegyikristály fokozza a bőrsejtek megújulását, ezáltal az arc kisimul és feltöltődik energiával, a lélek pedig ellazul. A különleges flow élmény mellett mélyrétegű hidratálás és táplálás történik, a bőr fiatalabb és feszesebb lesz.
 

Deep Cleansing mélytisztító arc és testkontúr kezelés 60 perc - 45.000,-

Megújító hatású arc- és testkezelés a magyar termálvíz, az ásványi anyagokban gazdag gyógyiszap, valamint a szilva- és bodzaolaj erejével.
 

Matcha szépségrituálé 90 perc - 75.000,-

Zsályás-levendulás testradírozás és antioxidáns, fiatalító hatású arckezelés prémium minőségű japán matcha levelek és napsütötte borvidékek szőlőolajának erejével.
 

Shine luxus szépségrituálé 90 perc - 85.000,-

Egy mesés luxusrituálé, melyben megpihen a lélek és ragyogóvá válik a bőr. Az egyedülálló összhangot az olasz szalmagyopár, a tömjén és a damaszkuszi rózsa hatóanyagainak komplexitása adja. A kezelés fokozza a kollagéntermelést és optimalizálja a sejtek megújulási képességét. A kényeztető arc- és testkezelés életreszóló, felejthetetlen élményt nyújt!
 

Aromazen hátmasszázs 20 perc - 20.000,-

Nyugtató és ellazító illóolajos hátmasszázs, mely során a megfeszült izmokból kioldódik a feszültség és a fájdalom. A test felfrissül és energiával töltődik fel.
 

Aromazen talpmasszázs 20 perc - 20.000,-

Speciális technika, mely a talp reflexzónáit érintve az egész testre frissítő és megújító hatást gyakorol.
 

Aromazen Silence teljes testmasszázs 50 perc - 40.000,-

Mélyrelaxációs testmasszázs az édesnarancs és a mirha olajával. A kezelés hatására az izmok feszültsége oldódik és az ellazultság eredményeként sejtszintű regeneráció indul el.
 

Aromazen Power teljes testmasszázs 60 perc - 45.000,-

Dinamikus masszázs mirtusz- és eukaliptusz illóolajjal, mely felpezsdíti az egész testet.
 

Purification teljes testmasszázs 50 perc - 40.000,-

Méregtelenítő testmasszázs a cédrus és a ciprus erejével. A hatóanyagok tökéletes összehangja a speciális mozdulatokkal kombinálva egyedülállóan támogatja a regenerációs folyamatokat.
 

Hot Stone testmasszázs 60 perc - 40.000,-

Belső energiákat felszabadító, kényeztető, lazító masszázs, meleg lávakővel és a balzsamos szuhar olajával.
 

Sport masszázs 60 perc - 45.000,-

Ebben a masszázskezelésben a sportmasszázsokból ismert dinamikus mozdulatok és az ADRIENNE FELLER metódus jellegzetes technikái egyesülnek. Ez a kombináció segít a test teljes relaxációjában és a feszültség oldásában, miközben az izmok és az ízületek is megfelelően átmozgatásra kerülnek

Vinifera magazin

Értesüljön híreinkről, aktuális csomagajánlatainkról, programajánlatainkról elsőkézből!
Cookie Accepting
Rendezvényhelyszínt keres? Kérje ajánlatunkat!